Nye indlæg

2012 Så er vi i gang...

13-02-2012

Så er vi endeligt kommet i gang med Kvinde Cuppen og har fået hjemmesiden op at køre. Vi har nu grønt lys fra alle fem afdelinger, om at de bliver til noget.

Vi har lige fået vores tidtagningssystem på plads, så man nu kan tilmelde sig afdelingerne. Vi lejer tidtagningssystemet Trumin via DGI/VoresPuls, da de har en god udlejningsaftale, der passer godt til vores koncept. Hvis der er andre der står og skal arrangere et løb, kan vi varmt anbefale at kontakte DGI Midtjylland på tlf.79 40 43 50 og høre mere om deres tilbud.

Styringsgruppen for Kvinde Cuppen står selv for den sidste og afsluttende afdeling, hvor der findes en vinder af hele cuppen. Vi er så småt ved at søge om præmier og lodtrækningspræmier til denne afdeling. Vi håber, at kunne få samlet lige så mange præmier ind som de foregående år. Men kender du/I nogen der kunne tænke sig at sponsorere med præmier, mod at få deres navn i ”højtalerne” på dagen og med logo og link på hjemmesiden under den pågældende afdeling, så kontakt os endeligt.

Hvis der er nogen, der har kørt nogle af afdelingerne de andre år, som ligger inde med billeder, modtager vi dem gerne og linker til dem fra vores hjemmeside.

Ellers er vi bare spændte på, at komme rigtigt i gang med afdelingerne og håber at se rigtig mange cykelglade kvinder ude i skoven.


Kategori: Q-Cup 2012
MTB KvindeCuppen - Tak til alle fotografer, for lån af billeder