Afdelinger / Børkop, den 24. maj

Børkop, den 24. maj

 
Adresse: P-plads for enden af Vognkærvej ved Vognkærenge i Gårslev, 7080 Børkop. Der er intet nummer, men pladsen er på højre side af vejen, helt nede i bunden af en lang grusvej. Herfra vil der være markeret til start, hvortil der er ca. 1 km.

Start: Fællesstart kl. 18.30. Ruten er åben for prøvekørsel ca. en time inden start. Det anbefales at køre en prøverunde, så cyklen er klar og du er tryg og opvarmet

Indskrivning: På dagen fra kl. 17.30 med udlevering af startnummer m/tidstagningchip.

Ruten: Ruten er 4,6km lang og er en blanding af singletracks og større stier. Der er ca. tre udfordrende bakker, få nedkørsler og en enkelt passage med træ/sten-overgang over en bæk. Ruten er teknisk nem, men udfordrer konditionen på bakkerne. (Ruten er vendt, så der køres modsatte vej i forhold til den, der blev kørt til rutefremvisning, da den viste sig at være for svær).

Tilmelding: Online frem til kl. 18.00 på løbsdagen. Ingen kontant eftertilmelding i skoven!

Præmieoverrækkelse: Kl. ca. 19.45
 
Toiletter: Findes på campingplads i nærheden

Rutefremvisninger: Onsdag d. 17/5-17 kl 18.00. Mødested p-pladsen for enden af Vognkærvej ved Vognkærenge i Gårslev, 7080 Børkop. Der er intet nummer, men pladsen er på højre side af vejen, helt nede i bunden af en lang grusvej. 
Her vil Heidi Lorentzen og en mere tage imod jer. 
 
MTB KvindeCuppen - Tak til alle fotografer, for lån af billeder